0 2 min 2 yrs

Een eigen naambordje ontwerpen kan bij Naamplaatmaker. Je kan je naamplaatje volledig naar eigen wensen vormgeven. Zo geeft Naamplaatmaker je de keuze uit verschillende materialen, kleuren, lettertypen en formaten. Op die manier is het mogelijk je naamplaatje geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Bij het ontwerpen van je eigen naamplaatje moet je wel rekening houden met de afmetingen en de vorm van de deur waarop het moet komen. Naamplaatmaker geeft je hierin advies en helpt je daarnaast bij het uitzoeken van het materiaal dat het beste past bij jouw wensen.

Zij geven je de keuze uit een aantal materiaalsoorten:

  • Een RVS naambordje
  • Naamborden van plexiglas
  • Een naambordje van leisteen
  • Een naambordje van Emaille
  • Messing naambordjes
  • Kunststof naambordje

Wanneer je gekozen hebt voor het soort materiaal wat je wilt gebruiken, kan je je eigen naamplaatje gaan vormgeven. Het kiezen van een kleur gevolgd door het bedenken en schrijven van de tekst. Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je naamplaatje, krijg je een weergave te zien van de door jouw ontworpen naamplaatje. Wanneer je akkoord gaat met deze weergave gaat het naamplaatje besteld worden en krijg je het naamplaatje binnen een paar dagen binnen.

Wanneer je tevreden bent met het ontworpen naamplaatje kun je deze direct online bestellen. Binnen enkele werkdagen wordt het dan gratis thuisbezorgd. Het is mogelijk om het naamplaatje zelf te monteren, maar dit kan ook door een van de vakkundige monteurs van Naamplaatmaker. Kies bij het bestellen welke optie je prefereert. Dus wil je laten zien wie er wonen? Bestel nu een naamplaatje.