0 2 min 2 yrs

Met de Kameleondorp nappas kan je korting krijgen om het Kameleondorp te bezoeken. Het Kameleondorp is een plek waar je de verhalen van de schippers van de Kameleon tot leven hoort en ziet komen.

In het Kameleondorp waar je veel bekende gebouwen tegenkomt zoals het gemeentehuis, de cel van zwart en het huis van de familie Klinkhamer is er een mysterie wat opgelost moet worden.

Door met verschillende pratende melkbussen te praten krijgen de kinderen stukje bij beetje aanwijzingen om zo de uiteindelijke code te kraken! Je kan hier ook lekker vertoeven in café Vrolijk met een kopje koffie of thee.

Daarnaast kan je ook een rondvaart doen langs het Kameleondorp. Hierbij wordt je opgehaald door een bekend Kameleonfiguur en samen gaan jullie verschillende problemen oplossen! Erg leuk voor de kinderen!

Ook krijg je de plekken te zien waar het verhaal van de schippers van de Kameleon zich heeft plaatsgevonden.

Als laatstek kan je er ook voor kiezen om naar het avontureneiland te gaan. Hierop maak je kennis met de basiselementen en kan je er verschillende dingen doen. Zo kan je er paden volgen over het water, langs het water, door de bomen en het moeras en kan je er aan touwen slingeren, polsstokhoogspringen en kan je er van de kabelbaan gaan.

Al met al is een bezoekje met de NapPas het zeker waard. Niet alleen door de korting die je ontvangt, maar het is ook een leuke belevenis voor het gehele gezin. Twijfel dus niet en bestel je NapPas!